Velká kniha evropských panovníků - Hrych, Ervín (Regia, 2015)
Druhé doplněné vydání unikátní encyklopedie zachycující dějiny Evropy od pádu Říma v roce 476 n.l. do současnosti. V chronologickém uspořádání popisuje historii všech států, vládnoucích dynastií i jednotlivých panovníků působících v daném období na území dnešní Evropy.