Z deníku ajťáka - Pavlásek, Lukáš, 1978- (Vládce všech galaxií, 2015)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.