Příběhy obyčejných šílenství : "Nová vlna" české dramatiky po roce 1989 - Jungmannová, Lenka (Akropolis, 2014)
Kniha ukazuje polistopadovou "novou vlnu" původní české dramatiky jakožto jedinečný fenomén.