Skvosty poezie : soubor medailonů Vladimíra Justla z edice Skvosty poezie - Justl, Vladimír (Akropolis, 2014)
Kniha Skvosty poezie je útlý svazek hutných medailonů českých básníků-klasiků, který může po řadu let sloužit k popularizaci české poezie, zejména mezi mladými lidmi a zájemci o umění recitace.