Psí knížka - Říčanová, Tereza (Baobab, 2014)
Kdo má psa, fenku, psíčka, rafana nebo hafánka, ten se má, psi jsou totiž velmi přátelští! Tereza Říčanová, opět bez sentimentu a tentokrát skrze psy, vypráví slovem i obrazem o domově a každodenních maličkostech, ale taky o zrození, smrti a věrnosti. Jak vypadala stará Baryna? Kolik měla štěnat? A další psi? Cicina je malá, chytrá, umí cenit zuby a bydlí na půdě. Dorina je velká a huňatá, nikdy jí není zima a štěká hlubokým hlasem