Nejlepší české básně - Hruška, Petr; Stehlíková, Olga, 1977- (Host, 2014)
Výběr "nejlepších" básní nemá sugerovat iluzi objektivity, ale je výsledkem setkání dvou editorů, dvou subjektivních pohledů na poezii roku 2014.