Překnížkováno : co čteme a kupujeme (2013) - Trávníček, Jiří (Host, 2014)
Vychází u nás příliš mnoho knih a Češi si mezi nimi neumí vybrat. Tento trend odhalila velká studie bohemisty Jiřího Trávníčka.