Půl kopy pohádek a pověstí z Plzeňského kraje / pro potěchu všech, kdo mají dětskou duši - Čekanová, Markéta, 1969- (RLA Stallion, 2007)
Pohádková kniha přináší tři desítky příběhů ze západu Čech. Pohádky a pověsti doplňují zrnka pravdy - stručné informace o pravdivém jádru příběhu.