Doba jedová. - Smith, Jeffrey M. (Triton, 2015)
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách - levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou shrnuty odkazy a popisy výzkumných studií a teoretických rizik