Cizinec - Coben, Harlan, 1962- (Světový bestseller (Knižní klub), 2016)
Adam Price měl ideální manželství, dva skvělé syny, velký dům, výbornou práci. Pak mu jeden cizinec prozradil tajemství o minulosti jeho ženy Corinne a Adamova iluze dokonalého života se rozplyne. Čím hlouběji se však Adam noří do odhalení Corinniny zrady, tím víc mu dochází, že za vším stojí někdo, kdo se rozhodl některým lidem životy nejen ničit, ale i brát.