Kafe @ cigárko - Doležalová Marie, 1987- (Domino, 2015)
Magnesii Literu získala Marie Doležalová v roce 2015 za blog Kafe a cigárko, ze kterého se během pár měsíců od prvního příspěvku stal skutečný fenomén. Nyní přichází čas, aby se její historky z hereckého podsvětí dostaly z virtuálního světa do knižní podoby.