Kniha ztrát a nálezů - Foley, Lucy (Ikar, 2015)
Mladá fotografka Kate Darlingová pátrá po minulosti své zesnulé matky, slavné baleríny, jež byla jako malá adoptovaná. Náhodou se dostane k záhadnému portrétu ženy, která jako by z oka její matce vypadla - a přece to není ona. Když se jí podaří zjistit, že autorem portrétu je proslulý malíř Tom Stafford, který stále ještě žije na Korsice, začne se před Kate odvíjet příběh velké lásky, proti které se stavěl snad celý svět.