Principy reflexologie : co je reflexologie, jak funguje a jak vám může prospět - Hall, Nicola (Ikar, 2015)
Reflexní terapie spočívá v masáži reflexních bodů na chodidlech. Autorka důkladně vysvětlí, co můžete očekávat, rozhodnete-li se takovou léčbu podstoupit. Podrobně popisuje jednotlivé léčebné postupy. U každé nemoci uvádí přímé reflexní plošky a s nimi související reflexní plošky. Přímé reflexní plošky se vztahují k hlavním symptomům nemoci a hlavní oblasti v těle, kterou nemoc postihuje. Reflexologie umí léčit migrénu, zánět dutin, bolesti zad, problémy s kyčlemi, poruchy štítné žlázy, astma, vysoký krevní tlak a mnohé další.