Přesilová hra - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2015)
Fiona Carsonová je respektovaná generální ředitelka multimiliardové korporace. Svět mezinárodního obchodu je k úspěšným ženám tvrdý, Fiona si nemůže dovolit nejmenší chybný krok a poskytnout tak nepřejícným sebemenší záminku pro své sesazení. Jako rozvedená matka tráví všechen volný čas s dětmi a s novým vztahem už nepočítá. Na vysokých postech se muži bojí a Fiona se už dávno vzdala představy o milujícím partnerovi. I Marshall Weston je vlivný muž řídící nadnárodní společnost. Po boku má příkladnou manželku, která ochotně obětovala právnickou kariéru, aby vychovávala jejich tři děti a podporovala Marshalla na každém kroku. Charismatický padesátník však zdaleka není tak bezúhonný, jak se na první pohled zdá. Neustále koketuje se skandály, které by mu mohly zničit kariéru i rodinu. Život na hraně se mu zalíbil. Už celé roky skrývá tajemství, a sám sebe konejší, jak se mu všechno daří ututlávat. Oba, Fiona i Marshall, byli ochotní obětovat mnoho, aby se dostali na vrchol. Čeho se vzdají teď, jen aby si moc udrželi?