Pygmalión : romantická hra o pěti dějstvích - Shaw, George Bernard, 1856-1950 (D (Artur), 2013)
Romantická hra o profesoru fonetiky Higginsovi a malé květinářce Líze Doolitlové v překladu Milana Lukeše.