Umři znovu - Gerritsen, Tess (Knižní klub, 2015)
Detektiv a doktorka už viděly ledaco. Ale mrtvola, která vypadá jako po napadení divokou šelmou? Navíc když je zřejmé, že vraždu má na svědomí lidská bytost? Leon Gott byl proslulý vycpávač zvěře. Teď se však sám stal něčím úlovkem. Doktorka Islesová tuší, že vražda souvisí se staršími případy. Pátrání ji zavede do Botswany, kde měl před sedmi lety za děsivých okolností zemřít Gottův syn...