Noc jako stvořená pro nevěru - Frýbová, Zdena, 1934-2010 (Šulc - Švarc, 2016)
Dvě ženy a jeden muž v tragikomickém románu o nevěře manžela, který se snaží dosáhnout výhodného rozvodu.S ironickou nadsázkou, vtipně a humorně ukazuje autorka na manželském trojúhelníku, jak se v nové společnosti 90. let měnily manželské a partnerské vztahy a k jakým překvapujícím řešením to její hrdiny dovedlo