Nejkrásnější cesty na písku - Bejčková, Jana (Jana Bejčková, 2015)
Netradiční zpracování lezeckého průvodce: výběr (celkem 223) nejkrásnějších lezeckých cest obtížnosti V - VIIc v oblastech Hruboskalsko, Prachovské skály, Tisá, Rájec a Ostrov. Každá cesta je zvlášť vyfocena a zakreslena do fotografie červenou čarou. Ke každé cestě je slovní popis