Isis, kněžka noci - Jäckel, Karin (Klokan (Alpress), 2016)
Zdánlivě spořádaná domácnost učitelky a zahradníka skrývá hrůzné tajemství: patří k satanské sektě Sethova rodina. Jejich dcerka Isis je vyvolená stát se Sethovou nevěstou, jeho nejvyšší kněžkou. Od malička ji zneužívají a týrají - a Isis musí pod pohrůžkou smrti mlčet.