Mexické zlato - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Klokan (Alpress), 2015)
Přepadnout karavanu převážející zlato se jevilo Catlowovi jako skvělý nápad. Pronásledován šerifem Cowanem a mexickou armádou se musí probít indiánským územím a překonat zrádnou poušť. Veškeré nebezpečí však bledne ve srovnání s bandou pochybných existencí, které si zvolil za kumpány.