V podezření - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan (Alpress), 2016)
Televizní seriál o neobjasněných vraždách má úspěch a jeho producentka Laurie dostane šanci prozkoumat další tajemný zločin. V případu smrti studentky Susan je podezřelých příliš mnoho a ani jeden zřejmě nevypovídá zcela pravdivě. Pátrání zneklidní vraha: ten zkusí zlikvidovat svědky a unese i Laurii, aby se jí zbavil na stejném místě jako kdysi Susan.