Vzpoura plyšového medvídka : román - Grezlová, Otilie K. (Klokan (Alpress), 2016)
Marcela musí skousnout nevěrníka i ponižující výběrové řízení, které vede její spolužačka Dana. Ta dává Marcele nepokrytě najevo, co si o jejích ne/schopnostech myslí. Suverénní Dana má o životě zcela jasné představy, ovšem její manžel, dosud poslušný medvídek, náhle udeří pěstí do stolu. Seznámil se totiž s prima ženskou, která si na nic nehraje - s Marcelou