Barbie : pohádkové čtení (Barbie, 2014)
Barbie je nejen slavná modelka, ale i herečka. V této knížce se vám představí ve třech příbězích. V prvních dvou příbězích hraje Merlii, surferku, která je dcerou královny mořských bytostí. Když se podmořské království ocitne v ohrožení, pomoct může jedině Merlia. Ve třetím příběhu se Barbie vydá na dobrodružnou výpravu do tajemného světa víl, aby zachránila Kena.