Jak jsem proje(d)la svět, aneb, Zcestopisy [sic] s recepty - Požárová, Lenka, 1972- (O.O.T.B. Solutions, 2010)
Zapálená kuchařka Lenka Požárová má několik nezkrotných vášní. Cestování, vaření, focení, poznávání a psaní. Když toto všechno zkombinovala se svou precizností a smyslem pro detail, vznikla unikátní autorská knížka „Jak jsem proje(d)la svět“.