Kniha tajných přání : o nevysvětlitelných školních katastrofách, děsivě trapných vyznáních lásky a nejlepších kamarádkách v nouzi. - Dörr, Stefanie (Fragment, 2013)
Chtěli byste mít kouzelný proutek a splnit si všechna přání? Jsem Lena a chodím do nové školy, protože se naši rozvedli. Přála jsem si spoustu věcí, ale nic z toho se nesplnilo. Nedávno jsem ale společně s Goethem (to je můj pes) v parku našla pero. Nejdřív jsem si myslela, že je to jen super doplněk k zápisníku od tety. Ale to jen do doby, než jsem začala psát... Všechno, co perem do zápisníku napíšete, se stane skutečností!