Zamilovaná hypnotizérka : láska může připravit člověka o rozum! - Moriarty, Liane, 1966- (Světový bestseller (Ikar), 2016)
Hypnoterapeutka Ellen se přes internet seznámí se sympatickým Patrickem a jejich vztah se od začátku vyvíjí až podezřele dobře. Když Ellen napadne, že by Patrick mohl být tím pravým, překvapí ji její milý nečekanou zprávou - už roky jej prý pronásleduje jeho expřítelkyně Saskia. Jenomže Ellen, kterou odjakživa zajímalo, co lidi vede k takovému chování, to neodradí, ba naopak. Popadne ji totiž zvláštní soutěživost a snaha dokázat, že ona je rozhodně lepší partie.