Dobře se dívej - Carol, James, 1969- (BB/art, 2016)
Odpadlík z FBI a eso mezi světovými profilery Jefferson Winter je tentokrát postavený před nebývale složitý případ: nemá mrtvolu, nezná místo činu, přesto ví, že došlo k vraždě. To video s člověkem upáleným zaživa viděl nesčetněkrát. Čeká na další pachatelovy kroky, ale ty nepřicházejí. Winterovi však jeho excentrická intuice i zkušenost s životem pod jednou střechou se zabijákem napovídají, že má co dělat se sériovým vrahem. Současně ví, že odhalit ho znamená bolestně zasáhnout kořeny a tradice zdánlivě spořádaného maloměsta na americkém jihu.