Hra lží. - Shepard, Sara (BB/art, 2014)
Když jsem před dvěma měsíci zemřela, můj vrah nechal mému dvojčeti vzkaz: buď se stane mnou, nebo ať se rozloučí se životem. Emma plní úkol na výbornou. Dokonce urovnala vztahy s mou adoptivní rodinou. Jen jediná věc se jí pořád nedaří - vyřešit mou vraždu. Pak se v Tucsonu objeví naše biologická matka - žena, která nás obě postupně opustila. Emma se s Becky neviděla dvanáct let, ale ta ji okamžitě pozná - jako Emmu. Jedná se o mateřský instinkt. nebo Becky ví, že já už se odebrala na onen svět?