Jáma a kyvadlo a jiné povídky - Poe, Edgar Allan 1809-1849 (Omega (Dobrovský), 2015)
Sbírka obsahuje výběr ze znepokojivých a děsivých povídek amerického spisovatele Edgara Allana Poea, který v první polovině devatenáctého století položil základní kameny žánrů horor, detektivního románu a science-fiction.