Polámané panenky - Carol, James, 1969- (BB/art, 2015)
Scotland Yard hledá zákeřného vraha. Oběti, které si vybírá mezi ženami, měsíce mučí a zohavuje, pak je však pustí na svobodu. Najde Winter maniakálního šílence a překoná osudovou předurčenost?