Sál smrti - May, Peter, 1951 prosinec 20.- (Čínské thrillery, 2016)
Margaret Campbellová a Li Jen ve třetím díle čínských thrillerů. V hromadném hrobě v Šanghaji je nalezeno osmnáct znetvořených, rozkouskovaných ženských těl. Li je vyslán na místo, protože objevené mrtvoly mohou mít spojitost se starou nevyřešenou vraždou v Pekingu. Čeká ho pohled na hrůzný zločin, jaký v Číně dosud neměl obdoby...