Čertoviny : čertovské obrázky Karla Franty s čertovskými verši Františka Novotného - Novotný, František, 1943- (Radioservis, 2016)
Vítejte mezi čerty! Půvabná kniha o různých podobách českého čerta. Do světa čertů a pohádkových postav vás zvou básničky oblíbeného rozhlasového moderátora, básníka a textaře Františka Novotného a nádherné ilustrace akademického malíře Karla Franty. Kniha obsahuje i pohádkovou abecedu