Divné dny : láska v pěti novelách - Pražáková, Hana, 1930-; Farkašová, Etela, 1943-; Nosková, Věra, 1947-; Hejkalová, Markéta, 1960-; Tvrdá, Eva, 1963- (Hejkal, 2016)
Kniha Divné dny s podtitulem Láska v pěti novelách přináší pět příběhů žen, do jejichž spokojených životů náhle zasahuje krize v pěti různých podobách