Oprsklovi - Clary, Julian, 1959- (Mladá fronta, 2016)
Oprsklovi bydlí v docela obyčejném domku v docela obyčejné ulici na předměstí Londýna a rádi se smějí. Rozhodně se ale nejedná o žádnou obyčejnou rodinku... jsou totiž hyeny.