Svévole : román o lásce - Andersson, Lena, 1970- (Host, 2015)
Ester Nilssonová je jednatřicetiletá básnířka a esejistka, racionální žena žijící v rozumném vztahu. Jednoho dne dostane nabídku připravit přednášku o umělci Hugu Raskovi. Jejich setkání v ní zažehne touhu po změně.