Šest dní hněvu - Gattis, Ryan (Host, 2016)
Příběhy odehrávající se uprostřed chaosu, který se rozpoutal v Los Angeles v důsledku jednoho z nejznámějších a nejbouřlivějších soudních procesů devadesátých let. Dne 29. dubna 1992 ve čtvrt na čtyři odpoledne zprostil soud viny tři strážníky losangeleské policie, obviněné z použití nepřiměřené síly při zneškodňování černocha jménem Rodney King. U čtvrtého obviněného policisty nedospěla porota ke shodě. Dvě hodiny poté vypukly ve městě nepokoje, které nakonec trvaly šest dní. Během 121 hodin přišlo o život čtyřicet tři lidí. Mrtvých ale nepochybně bylo víc: k násilí docházelo i mimo místa výtržností, když si někteří v nastalém chaosu zuřivě vyřizovali staré účty.