Bůh v troskách - Atkinson, Kate, 1951- (Argo, 2016)
Román o lidstvu a o příbězích. Seznámíte se s Teddym, něžným básníkem, milovníkem přírody a velitelem peruti RAF za 2. světové války, který tak docela neví, jak naložit s budoucností, v niž za náletů na Hamburk či Berlín už ani nevěřil.