Čuníkův supertajný deník - Stamp, Emer (MOBA, 2016)
Čuník je štěstím bez sebe. Má svého vlastního nejlepšího kamaráda Kačera a je si docela jistý, že ho má farmář ze všech zvířat nejraději. Proč by ho jinak neustále krmil tak dobroučkými pomyjemi a pořád ho poplácával po hřbetě...