Měsíc nad Soho - Aaronovitch, Ben, 1964- (Fantastika, 2016)
Peter Grant je učedník posledního čaroděje Anglie. Když začne pracovat na případu Cyruse Wilkinsona, je mu hned jasné, že jazzový saxofonista nepodlehl srdečnímu infarktu. Jakási tajemná síla proudí ulicemi v Soho a dělá selekci muzikantů...