Srdce na obrtlíku - Ryan, Donal, 1976- (Fleet, 2015)
Téměř detektivní příběh ze současného Irska, vyprávěný v jedenadvaceti kapitolkách jedenadvaceti obyvateli nejmenovaného městečka, jejichž osudy se prolínají. Každá postava svou osobní zpovědí přidá další nečekaná fakta. Výsledná mozaika pak nejen objasňuje zápletku, ale podává zároveň působivý a citlivý obraz lidských vztahů pod náporem hospodářské krize.