Válka proti superkrávám - Solberg, A. Audhild, 1975- (Host, 2016)
Seznamte se s Anne Beou - je jí dvanáct, umí skvěle počítat, má vynikající smysl pro humor. A zároveň je ze všech sedmáků skoro nejmíň oblíbená. Albínka s bílými vlasy, bledou pletí a špatným zrakem zkrátka nezapadá. Nejenže v jednom kuse naráží do lavic, na chodbě musí snášet pohrdavé pohledy svých spolužáků a je na světelné roky vzdálená šanci, že si jí Magnus někdy všimne. Navíc - dva týdny před nejdůležitější podzimní událostí na škole si ji vezmou na mušku nejnamyšlenější holky ze třídy.