Deník praštěný ségry a šílenýho bráchy - Ciprová, Oldřiška, 1979- (Bambook, 2015)
Tento super deník s akčními ilustracemi je úžasný v tom, že není jen jeden, ale jsou hned dva - holky Olivie a kluka Olivera, což jsou skoro devítiletá dvojčata. Jasně se ukazuje, že holka má prostě úplně jiný pohled na svět než kluk, už jaksi od přírody. I když je ségra „tupka“ a občas to její krákání není k vydržení, a i když je brácha „smradlavej pitomeček“, přece jen jsou chvíle, kdy oba musí táhnout za jeden provaz