Máme dítě s ADHD : rady pro rodiče - Jucovičová, Drahomíra, 1962- (Grada, 2015)
Publikace je zaměřena zejména na praktické náměty a postupy, jak výchovně vést hyperaktivní děti a jak s nimi pracovat v rodině i ve škole tak, aby jejich znevýhodnění bylo co nejvíce eliminováno. Cílem této knihy je zprostředkování poznání, že hyperaktivita nemá jen negativa, ale také svá pozitiva, jichž lze využít.