Mobilmánie v pohádkové říši - Rožnovská, Lenka, 1972- (Bambook, 2015)
Hloupý Honza, který má v uzlíčku místo buchet mobil? Děd Vševěd jako počítačový expert? Proč by ne?! I pohádky jdou s dobou. Jedno se ale nemění ani v sebemodernější pohádce - vítězí, co zvítězit má, žádná technická kouzla, ale dobré srdce, které jde za svým snem. Jan Hloupý chce být spisovatel. Jeho příběhy ale redaktoři odmítají, a tak zkusí štěstí jako prodavač mobilních telefonů