Porodní bába od řeky Hope - Harman, Patricia, 1943- (Ikar, 2016)
Osudy porodní báby Patience Murphyové, která na sklonku 20. let 20. století v západní Virginii pomáhá při domácích porodech černým i bílým matkám.