Ruka na zrcadle : skutečný příběh o životě po smrti - Durham, Janis Heaphy, 1951- (Knižní klub, 2016)
Janis, úspěšná šéfredaktorka The Sacramento Bee, zažívala po smrti manžela zvláštní věci: bez příčiny se rozblikala světla, zavíraly se dveře, zastavovaly se hodiny... A pak se přihodilo cosi, co jí změnilo život navždy: v den prvního výročí manželova skonu se na zrcadle v koupelně objevil zvláštní práškovitý otisk ruky. Janis zjistila, že se postupně změnil její názor na realitu. Začala dělat rozhovory s předními vědci a zkoumat tenký závoj mezi hmotným a duchovním světem.