Strážkyně tajemství : román o Kateřině Parrové - Byrd, Sandra (Knižní klub, 2016)
Román o Kateřině Parrové, která se později stala poslední, šestou manželkou anglického krále Jindřicha VIII., dokonale zachycuje dobu i prostředí a uchvacuje svým pohledem na královskou politiku, lásku i skandály. Příběh nadané Juliany, strážkyně dvorských tajemství, vtáhne čtenáře do světa pikantních vztahů na tudorovském dvoře.