Sex po telefonu, aneb, Nezavěšujte se - Obermannová, Irena, 1962- (Motto, 2011)
Netypický rodinný model představují dvě letité přítelkyně. Eliška je herečka, toho času neobsazovaná, bývalá žena režiséra. Sára je scénáristka, žena opuštěná básníkem. Obě jsou citově vyprahlé, obě mají dítě-puberťáka. A tak se jednoho krásného dne sestěhují do společné domácnosti. Do rodinného života zasáhne bývalý spolužák Jarda, který tak nějak přirozeně vpluje do této "rodiny moderního typu". Dvojice žen se živí poněkud svérázným způsobem - provozují sex po telefonu. Nečekejme však žádné hrubosti nebo sprostotu, jejich činnost je takřka terapeutická.