Vždycky budeme mít léto - Han, Jenny, 1980- (Jota, 2013)
Belly milovala v životě jenom dva kluky. Oba mají příjmení Fisher. A po dvouletém chození s Jeremiášem si je téměř stoprocentně jistá, že on je ten pravý. Téměř jistá. Konrád se nikdy nevyrovnal s chybou, kterou udělal, když nechal Belly odejít.