Vražedné blues - Parker, Robert B., 1932-2010 (BB/art, 2012)
Městečko Paradise v Massachusetts se připravuje na letní turistickou sezónu, avšak jeho obvykle klidnou atmosféru naruší série krádeží aut. Z jakéhosi důvodu jde výhradně o vozy Honda. Když po krádežích přijde na řadu vražda jednoho řidiče, místní policejní velitel Jesse Stone zjistí, že musí rozlousknout jeden z nejzamotanějších případů své kariéry. S přibývajícími zločiny narůstá tlak ze strany městských politiků a nervozita občanů.